Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ


Γιάννης  Σηφάκης:  Η κυβέρνηση ενισχύει  την αστυνομική δύναμη στην Πέλλα με τις μεταθέσεις  9 αστυνομικών που ήδη εγκρίθηκαν και την υπόσχεση ουσιαστικής ενίσχυσης και στις μεταθέσεις του Οκτωβρίου 
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των εκπροσώπων των αστυνομικών Πέλλας που υποστηρίχθηκαν από τον βουλευτή  η κυβέρνηση αποφάσισε την ουσιαστική ενίσχυση της  αστυνομικής δύναμης  Πέλλας με την μετάθεση 9 αστυνομικών και με την υπόσχεση περαιτέρω ενίσχυσης στις μεταθέσεις του Οκτωβρίου.
Η ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης  είναι προφανής εκ του γεγονότος ότι η αναλογία αστυνομικών προς κατοίκους στην Πέλλα είναι 1:500, ενώ στους γειτονικούς Νομούς είναι το πολύ 1:120 με δυσμενές αποτέλεσμα στην αίσθηση μειωμένου αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της Πέλλας.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι προφανές ότι αποτελεί και δικαίωση των προσπαθειών της Διοίκησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας και του συντοπίτη μας Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγου Κου Μπαντουβάκη Νικόλαου.     

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...