Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΒΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ



Σήμερα Παρασκευή 10/7/2015 και τις μεσημεριανές ώρες, ομάδα νεαρών κοριτσιών οι οποίες μιλούσαν Ελληνικά, ήρθαν στους Προμάχους με ΒΑΝ που έφερε ξένες πινακίδες και σαρώνοντας όλο το χωριό, κρεμούσαν την εικονιζόμενη σακούλα στις εξώπορτες των σπιτιών.
Η σακούλα περιείχε "Ένα δώρο για σένα" , όπως έγραφε στο λογότυπό της, το οποίο δώρο ήταν ένα βιβλίο που έγραφε "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ".
Στις πρώτες σελίδες του περιέχει σφραγίδες και εγκρίσεις από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας και ένα συνοδευτικό φυλλάδιο το οποίο παραπέμπει στον διαδικτυακό τόπο της οργάνωσης(?) http://www.kathespiti.gr/
Η Καινή Διαθήκη που μοιράστηκε, περιέχει μόνο την μετάφραση, χωρίς το αρχικό, αυθεντικό κείμενο.
Όπως ενημερωθήκαμε η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε σε πολλές περιοχές της Αλμωπίας, και επειδή οι καιροί είναι πονηροί, θεωρούμε ότι είναι φρόνιμο να υπάρξει μια τοποθέτηση-ανακοίνωση από την Μητρόπολη, επειδή οι πιστοί είναι καχύποπτοι και επιφυλακτικοί.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση.























1 σχόλια :

Μην τους ακούτε ψεύτες είναι... προτεστάντες που μοιράζουν την κάινη διαθήκη με ψεύτικη σφραγίδα και χωρίς την άδεια του μητροπολίτη κάθε νομού!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...