Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ;



Ιδέα δεν έχω αν είναι αληθινή η είδηση, πάντως θέλησα να την καταγράψω, ως ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας μας αυτής της περιόδου. Και δεν το λέω με σεμνοτυφία, ως κακό. Αντιθέτως. Αν παρ' όλα τα προβλήματα, τα μνημόνια και τις απανωτές εκλογές υπάρχει κόσμος με τόσες ορέξεις, τόσο το καλύτερο.

Από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ

    Το «ρεπορτάζ» το διάβασα στα Σερραϊκά Νέα, που κι αυτοί το διάβασαν αλλού και το μεταφέρουν με επιφύλαξη («Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη για το gossip-tv.gr το οποίο περιλαμβάνει απίστευτες λεπτομέρειες τις οποίες σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε...).

    Είναι τόσο σαχλό και κακογραμμένο που καταντάει ενδιαφέρον... 

Στις Σέρρες το Σάββατο το μεγαλύτερo σεξουαλικό όργιο της χρονιάς;   Είναι Σερραία και είναι ωραία... λέει ο αστικός μύθος. Και είναι αλήθεια. Οι γυναίκες από τα Σέρρας είναι ρε παιδί μου παθιάρες. Είναι στην κόκκινη κλίμακα. «Πιστόλια» γεννημένα.   Ωστόσο και Σερραίοι φαίνεται τελικά πώς δεν είναι διόλου «μοιραίοι». Και το γράφω διότι τις τελευταίες ώρες συμπληρώνονται οι τελευταίες συμμετοχές από πελατάκια που θα πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο ομαδικό όργιο που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

   Διοργανωτές; Δυο τυπάκια από την Αθήνα που τα τελευταία χρόνια έχουν κολλήσει ένσημα σε κλειστά πάρτι σε Μαρκόπουλο Μαρούσι και Πειραιά για swingers. Τι είναι αυτοί; Είναι ζευγάρια που γουστάρουν να συνευρίσκονται με άλλα ζευγάρια και ν΄ απλώνουν όλοι μαζί τραχανά. Να γδέρνουν όλοι μαζί την τουλούμπα.

   Τόπος; Ένα σπίτι Ελλήνων ιδιοκτητών που ζουν στη Γερμανία, λίγο έξω από την πόλη των Σερρών πηγαίνοντας για τον «Κουλά». Μια μικρή έπαυλη που έχει παραχωρηθεί στους διοργανωτές έναντι του ποσού των 20.000 για σεζόν. Τι σημαίνει αυτό; Πώς οι τύποι έδωσαν το σπίτι για όλο το καλοκαίρι στους διοργανωτές με σκοπό να γίνουν κάποιες υποτιθέμενες τηλεοπτικές παραγωγές. Γυρίσματα ταινιών και άλλα χαριτωμένα. 

  Το dead line είναι σήμερα μέχρι τις 00.00 και οι πελάτες είναι πολύ συγκεκριμένοι. Η επικοινωνία γίνεται μέσω ένα δικτύου που οι μυημένοι αποκαλούν cloudy network και οι κοπέλες που θα συμμετάσχουν είναι ήδη πληρωμένες. Είκοσι επτά γυναίκες-οι περισσότερες Βουλγάρες ηλικιών από 19 μέχρι 35 θα μυήσουν 60 πελάτες στα γούστα. 

  Γούστα που αναμένεται να τους μείνουν για πάντα στο μυαλό. Όσο για το ποσό που θα κληθούν να καταβάλουν; Είναι ακόμη ασαφές. Βλέπετε κι αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Πώς το λένε οι τεχνοκράτες... Value for money. Α γειά σου!  



Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...