Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΛΟΥΤΡΑ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ"


Ένας νέος ακτιβιστικός και παρεμβατικός σύλλογος με την επωνυμία "ΛΟΥΤΡΑ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ" έχει κάνει την εμφάνισή του τον τελευταίο μήνα και φιλοδοξεί με τις δράσεις των μελών-ακτιβιστών του να δώσει το στίγμα του με τις οικολογικές και αναπτυξιακές του ανησυχίες.
Ο σύλλογος δραστηριοποιείται στις ορεινές κυρίως περιοχές του Γαρεφείου και των Προμάχων και επικεντρώνεται σε παρεμβατικές ενέργειες, όπως διάνοιξη μονοπατιών, δημιουργία επισκέψιμων περιοχών στα πανέμορφα δάση, ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής, ενώ στοχεύει μελλοντικά να παρεμβαίνει και σε διορθωτικές κινήσεις, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων των οικισμών.

Δημιουργός και εμπνευστής του συλλόγου, που αποτελείται από 24 ενεργά μέλη, κυρίως νεαρής ηλικίας, είναι ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κόγιος, γνωστός για την δυναμικότητα και την άδολη αγάπη του για τον τόπο.
Στην πρώτη του δράση, ο σύλλογος έκανε μια εξαιρετική δουλειά, δουλεύοντας με τους ακτιβιστές μέλη του στην ορεινή περιοχή πάνω από τον παραδοσιακό οικισμό Γαρεφείου και μετά από πολλές ώρες επίπονης εργασίας, παρέδωσε σε χρήση, ένα μονοπάτι, όπου με ασφάλεια θα μπορεί ο περιηγητής να απολαύσει την απείρου κάλλους περιοχή, αγναντεύοντας τα μαγευτικά τοπία, τον κάμπο της Καρατζόβας, το χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν, μέχρι που φτάνει το μάτι. Μάλιστα με τις κατάλληλες ατμοσφαιρικές συνθήκες, ο επισκέπτης, μπορεί να αντικρίσει μέχρι και τις κορυφές του Ολύμπου.
Αξιόλογη κίνηση που αναβαθμίζει την "καθισμένη" δραστηριότητα, η οποία επικεντρώνεται κυρίως στα τουριστικά Λουτρά ΠΟΖΑΡ και ευχόμαστε οι δράσεις του νεοσύστατου συλλόγου, να βρουν μιμητές και από άλλους, για να δοθεί μια ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη την Αλμωπία, εκτροχιάζοντας την ομόκεντρη ελκτική δύναμη των Λουτρών, δημιουργώντας φυγόκεντρες δυνάμεις και προς άλλα σημεία. 

πηγή φωτο...http://www.almopianews.gr

3 σχόλια :

ΒΡΕ-ΒΡΕ ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ!! ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ...ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟς??ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΊΔΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..΄ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ[Παρτε κιαλια μηπως δειτε και κανενα Θεο] ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ?????

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ???ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ??ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..ΤΟ 51% ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ 49% ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΛΜΩΠΙΑ.ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.

Ανώνυμε 11.00 π.μ. να μηνύσεις την αγραμματοσύνη σου πρώτα. Τί σχέση έχει η ονομασία η μια με την άλλη? Ξαναδιάβασε το άρθρο δέκα φορές κι αν δεν το καταλάβεις πες σε καποιον, να σου το διαβάσει.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...