Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΑΣΗ ΣΑΣ

Αλήθεια, πόσο καλή είναι η όραση σας; Είστε σίγουροι ότι δεν χρειάζεστε γυαλιά; Κάντε το τεστ που σας προτείνουμε στο άρθρο για να το εξακριβώσετε
Σίγουρα υπάρχουν αρκετά ειδικά τεστ που μπορείτε να κάνετε αν επισκεφτείτε κάποιον ειδικό οφθαλμίατρο για να βρείτε αν έχετε πρόβλημα με την όραση σας.
Πριν την επίσκεψη στον ειδικό, όμως, ίσως υπάρχει ένα τεστ που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι σας και συγκεκριμένα από την άνεση του προσωπικού σας υπολογιστή, του κινητού ή του τάμπλετ σας.
Το τεστ είναι επιστημονικό, καθώς δημιουργήθηκε στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, όπου οι εκεί ειδικοί σχεδίασαν μια εντυπωσιακή οφθαλμαπάτη με τις μορφές του Άλμπερτ Αϊνστάιν και της Μέριλιν Μονρόε!
Η συγκεκριμένη οφθαλμαπάτη δημιουργήθηκε συνδυάζοντας το πρόσωπο του Άλμπερτ Αϊνστάιν και το περίγραμμα του προσώπου της Μέριλιν Μονρόε και δεν είναι τίποτε άλλο από ένα γρήγορο τεστ για τον έλεγχο της οπτικής οξύτητας.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα καθώς μεγαλώνει και να δείτε αν και κατά πόσο μπορείτε να ξεχωρίσετε τα δύο πρόσωπα.
Κάντε αυτό το τεστ για να δείτε πόσο καλή είναι η όραση σας
Για την ακρίβεια τα μάτια σας μόλις μεγαλώσει λιγάκι η εικόνα πρέπει να δουν ευκρινώς το πρόσωπο του Αϊνστάιν να εμφανίζεται.
Αν όχι, δηλαδή αν συνεχίσετε να βλέπετε μόνο την Μέριλιν Μονρόε τότε κάτι δεν πάει καλά με τα μάτια σας.
Κι αυτό γιατί όσο μικρότερη είναι η οπτική σας οξύτητα, τόσο πιο θολά βλέπετε και άρα δεν θα είστε και σε θέση να δείτε τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης φωτογραφίας.
Πραγματικά ένα πολύ εντυπωσιακό τεστ!
Εσείς; Τελικά χρειάζεστε οφθαλμίατρο;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...