Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ



Αριδαία, 14/7/2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Ξεκίνησε το μεγάλο έργο της διάνοιξης, συντήρησης και ασφαλτόστρωσης της Ε.Ο. Αριδαίας – Εξαπλατάνου. Ένα έργο μεγάλης σημασίας για ολόκληρη την Ανατολική Αλμωπία και για ολόκληρο τον Δήμο μας.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε επιτόπια επίσκεψη στο έργο και έκανε την εξής δήλωση:
«Η συνεργασία μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, είναι ουσιαστική και αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα. Είναι κοντά μας ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Τόσο με τα αντιπλημμυρικά έργα σε Προμάχους, Λυκόστομο, Λουτράκι και σύντομα στο Άλωρο και άλλες περιοχές, καθώς και η έναρξη από φέτος των εργασιών που αφορούν στον δρόμο του χιονοδρομικού από την Όρμα. Επίσης, εντάχθηκαν προς υλοποίηση σημαντικά έργα αγροτικής οδοποιίας και συντήρηση των κεντρικών δρόμων της Αριδαίας. Όσον αφορά σε αυτό το μεγάλο έργο, η ολοκλήρωσή του θα σημαίνει πολλά για τον Εξαπλάτανο και την περιοχή της Ανατολικής Αλμωπίας».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...