Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Αντικατάσταση των χαλασμένων υδρομέτρων στην πόλη της Αριδαίας και στις Τοπικές Κοινότητες που έχουν υδρόμετρα


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές ότι το αμέσως επόμενο διάστημα συνεργείο της Επιχείρησης θα προβεί στην αντικατάσταση των χαλασμένων υδρομέτρων στην πόλη της Αριδαίας και στις Τοπικές Κοινότητες που έχουν υδρόμετρα, δήλαδη Προμάχων, Αψάλου, Λουτρακίου, Αλώρου, Πιπεριάς, Τσακώνων-Χρύσας, Εξαπλατάνου, Κωνσταντίας, Χρυσής, Θεοδωρακείου, Ίδας, Φιλώτειας, Μηλιάς.
Τα υδρόμετρα που πρόκειται να αντικατασταθούν αναγράφονται στους πρόσφατους λογαριασμούς ύδρευσης, ενώ για κάθε πληροφορία καθώς επίσης και για τις χρεώσεις των εργασιών αντικατάστασης οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο λογιστήριο της Δ.Ε.Υ.Α.
Όσον αφορά στην διαδικασία, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα είτε να αγοράσει ο ίδιος το υδρόμετρο και να το εγκαταστήσει δωρεάν το συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α., είτε να αναλάβει η Δ.Ε.Υ.Α. εξολοκλήρου την τοποθέτηση υδρόμετρου μαζί με τα έξοδα της συσκευής με κόστος όπως αυτό που ορίζει η τιμολογιακή πολιτική της Δ.Ε.Υ.Α. βάση του σχετικού κανονισμού δικτύων ύδρευσης.
Στόχος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας είναι η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας ύδρευσης, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και παράλληλα την συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.: 2384024590
Email: deyaalmopias1@gmail.com


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...