Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Κοινές Δράσεις ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ με ΕΥ ΖΗΝ


Αφιερωμένη στην παρασκευή γλυκυσμάτων για τους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης ήταν η εβδομάδα που πέρασε για το τμήμα Μαγειρικής του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ.
 Μέσα στα πλαίσια συνεργασίας με τις δομές του «ΕΥ ΖΗΝ» σπουδαστές του ΙΕΚ, επισκέφθηκαν διαδοχικά τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Πέμπτη τους τρεις δημόσιους παιδικούς σταθμούς της Έδεσσας και σε συνεργασία με το προσωπικό, έφτιαξαν ατομικά τσουρεκάκια, κουλουράκια και κόκκινα αυγά για να τα προσφέρουν στους λιλιπούτειους μαθητές.
 Η χαρά των μικρών παιδιών ήταν απερίγραπτη καθώς παρακολούθησαν ζωντανά την όλη διαδικασία και έπλασαν και τα ίδια τα δικά τους «ψεύτικα» γλυκύσματα με τη βοήθεια των σπουδαστών του ΙΕΚ.»


Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ

Χρήστου Χριστόδουλος






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...