Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΑΣ Πρόμαχοι - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1 - 1


Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης.

 Ισόπαλη με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, μεταξύ του ΑΣ Πρόμαχοι και της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο κοινοτικό γυμναστήριο "Χρήστος Τζιβάνης" των Προμάχων.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα σημεία από τους φιλοξενούμενους, ήταν όμως άτυχοι σε κάποιες φάσεις και φλύαροι σε κάποιες άλλες .
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν διστακτικά και επιφυλακτικά, ενώ στο τέλος του αγώνα ευτύχησαν να ισοφαρίσουν, παίρνοντας τον πολύτιμο βαθμό.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μια μικρή υπεροχή των Προμάχων κατά διαστήματα, με πιο σημαντική φάση αυτή του Καραγιαννίδη στο 8’ όταν στο σουτ που επιχείρησε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και αυτή του Τσιμτσιρίδη στο 24’ που πλάσαρε άουτ προ κενής εστίας.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι των Προμάχων μπήκαν πιο αποφασιστικά και κυνήγησαν το γκολ, πράγμα που επετεύχθη στο 57’ όταν ο νεοεισελθών  Μάρκου στην πρώτη επαφή του με την μπάλα σημείωσε το 1-0.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε μονότονο ρυθμό με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το δεύτερο γκολ, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, τους δε φιλοξενούμενους να καραδοκούν για την ισοφάριση παίζοντας με έξυπνες αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, ο Λαζαρίδης τσίμπησε τη μπάλα ύστερα από συρτή πλάγια μεταβίβαση συμπαίκτη του και σκόραρε στο 84’ σημειώνοντας το τελικό 1-1.

Από τους Προμάχους ξεχώρισαν οι Μπελητάσιος, Ι. Σέλκος, Ρατσίτσκας και Καραγιαννίδης.
Από την Αναγέννηση διακρίθηκαν οι Ξανθόπουλος, Κοκκινίδης, Λαζαρίδης  και Τερζής.
Η διαιτησία του κυρίου Βαμβακά (Τετραγώνης, Σαπουντζή) ήταν σε γενικές γραμμές καλή, ενώ ελέγχεται για δυο φάσεις στις οποίες οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι έπρεπε να δώσει πέναλτι, πράγμα που δεν έκανε.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ: Μπελητάσιος, Σαμσούρης, Ρατσίτσκας, Μπογδάνης, Μούγιος, Halilaj (Άτζος), Σέλκος, Τσιμτσιρίδης, Μίτσκας (Σατζάκης), Καραγιαννίδης, Προίκος (Μάρκου).  

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Σαβουλίδης, Ξανθόπουλος, Γ. Αλεξανδρίδης, Κοκκινίδης, Κ. Αλεξανδρίδης, Κυζιρίδης, Γεωργιάς, Στεφανίδης, Λαζαρίδης, Τερζής (Αργυρίου), Πισμισάκης.


































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...