Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ξεκίνημα για την Παιδική Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΣ Πρόμαχοι


Μια σημαντική προσπάθεια σχετική με την μελλοντική στελέχωση σε έμψυχο δυναμικό από ποδοσφαιριστές του χωριού, ξεκίνησε το Δ.Σ. του ΑΣ Πρόμαχοι.
Πρόκειται για την επανίδρυση της Παιδικής Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην οποία έχουν εναποθέσει τις ευχές και τις ελπίδες τους οι δραστήριοι παράγοντες του συλλόγου, ώστε να καλλιεργηθεί η υποδομή και να τεθούν οι σωστές βάσεις και το μέλλον της ιστορικής ομάδας να φαντάζει αισιόδοξο και ελπιδοφόρο.
Για τον σκοπό αυτό επήλθε συμφωνία συνεργασίας με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Σέλκο  (Μπέιλη) η εμπειρία του οποίου στον τομέα αυτόν αποτελεί εγγύηση καλής προετοιμασίας των μελλοντικών αστέρων του ΑΣ.
Ήδη στις τάξεις της Ακαδημίας έχουν εγγραφεί 30 παιδιά, τα οποία θα χωριστούν σε δυο τμήματα, ενώ υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον και από άλλους  υποψήφιους.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Λευτέρης Μεσκίνης, αφού καλωσόρισε τα παιδιά, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και στη συνέχεια τους ενημέρωσε για τα τυπικά της εγγραφής, την προμήθεια της στολής της ομάδας και το πρόγραμμα των προπονήσεων (Δευτέρα και Πέμπτη 3.00-4.00 και 4.00-5.00).
Ο προπονητής Γιώργος Σέλκος, τους ευχήθηκε καλή αρχή και στη συνέχεια ξεκίνησε την προπόνηση με ένα χαλαρό αναγνωριστικό πρόγραμμα.
Αξιόλογη προσπάθεια, κατά τη γνώμη μας, που αν τελεσφορήσει, θα εμπλουτίσει τον σύλλογο και το σπουδαιότερο, θα προάξει την αγωνιστική άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες των παιδιών και  κατ’ επέκταση θα αποδώσει στην κοινωνία   σωστούς μελλοντικούς πολίτες.































































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...